Maandag 8 april is het zover: de speeltuin gaat weer open! De laatste jaren was het erg koud en nat tijdens het openingsfeest. En omdat het weer steeds lastiger te voorspellen is, doen we het dit seizoen anders. Dit jaar daarom geen openingsfeest, maar een heuse openingsweek! De loterij en kleurwedstrijd gaan door, maar worden verplaatst naar Wipke by Night op vrijdag 5 juli.

Activiteiten openingsweek 2024

Omdat we de start van het nieuwe seizoen natuurlijk wel willen vieren, wordt er tijdens de openingsweek elke dag een extra activiteit georganiseerd. De speeltuin is van maandag t/m donderdag geopend van 14.30 – 17.00 uur en op vrijdag van 10.00 – 12.00 uur en van 14.30 tot 17.00 uur (reguliere openingstijden).

  • Maandag t/m donderdag: zoek het surprise ei. Op deze dagen wordt een surprise ei met een verassing verstopt in de speeltuin. Wie vindt het ei als eerste?
  • Vrijdagmiddag: Wipke Parcours. Vrijdagmiddag kunnen alle kinderen het Wipke Parcours uitproberen. Lukt het om alle opdrachten goed uit te voeren, dan volgt een mooie beloning.

We zien jullie graag in de speeltuin!