Verhuur

Speeltuin het Wipke is de ideale plek voor een verjaardags- of communiefeest. Lekker spelen terwijl de ouders heerlijk op het terras zitten.

Onze speeltuin is enkel op zondagen te huren.

Neem voor de het huren van de speeltuin contact op met Mevr. B. Driessen via honnybonny@hotmail.com

Facebook Feed

2 days ago

Speeltuin Het Wipke

Vandaag hebben we weer flink geklust in onze speeltuin. Alle vrijwilligers heel erg bedankt!! Vooral dank aan de vele "kleine" vrijwilligers welke zich allemaal volledig hebben gegeven. Alle toestellen zijn weer teruggeplaatst en schoongemaakt. Het onkruid, de takken en bladeren zijn weer grotendeels opgeruimd. Ook is er flink gesnoeid en zijn diverse toestellen verplaatst om ruimte te maken voor..................... Dat verklappen we nog even niet, kom dat zelf maar zien op de feestelijke opening op zondag 7 april 2019 vanaf 13:00 uur. Tot over 3 weekjes!! #NLDoet2019 ... See MoreSee Less

View on Facebook

6 days ago

Speeltuin Het Wipke
View on Facebook

1 week ago

Speeltuin Het Wipke

Op 16 maart 2019 maken we onze speeltuin weer klaar voor een zomer vol speelplezier. Inmiddels is er al veel gedaan, maar we kunnen zeker nog wel wat hulp gebruiken. De speeltoestellen worden deze dag weer teruggeplaatst en schoongemaakt. Ook zullen we de bladeren, takken en het onkruid aanpakken.
Kom ons (samen met de kinderen) helpen, want vele handen maken licht werk! Ook als je slechts een uurtje kunt komen helpen wordt dit zeer gewaardeerd.

Tot zaterdag!

www.nldoet.nl/klus/gebruiksklaar-maken-speeltuin-het-wipke
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 months ago

Speeltuin Het Wipke

We wensen jullie een jaar vol vreugde, vriendschap, gezondheid en geluk. Kortom een schitterend, sprankelend en boeiend 2019! ... See MoreSee Less

View on Facebook

3 months ago

Speeltuin Het Wipke

De kinderen van Basisschool de Sprong hebben afgelopen donderdag kunnen genieten van een geweldig gezellige kerstlunch. Alle kinderen van Groep 1 tot en met Groep 8 hebben samen van een uitgebreide lunch kunnen genieten.
Dit alles was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder de hulp van al onze sponsoren en de ouders welke geholpen hebben met de voorbereidingen en het uitserveren.

Partycentrum de Oirsprong
Brasserie - Restaurant LaValeur
Coop Spiertz Schinnen
Cafetaria de Kirkpley
Bakkerij Leenders
Slagerij Jo Zelis
Echte Bakker Hagedoren
Versboerderij Keulen
Daalder Kaas Michael Evers
Harmonie St. Gerlachus

Allemaal heel erg bedankt!!
... See MoreSee Less

View on Facebook