Seizoen 2019

WORD VRIJWILLIGER

IN ONZE SPEELTUIN

Het nieuwe speeltuinseizoen staat weer voor de deur en de voorbereidingen zijn in volle gang. We zijn op zoek naar vrijwilligers om de speeltuin open te houden, en om gedurende het seizoen onderhoudswerk te doen. Heb je eens in de paar weken twee uurtjes tijd, geef je dan op bij een van onze bestuursleden, via email contact.speeltuinhetwipke@gmail.com of op Facebook.

Alle hulp is welkom!

Noteer ook alvast de volgende data:

Zaterdag 16 maart NL Doet 2019 - Klussen in de speeltuin 12:00 - 16:00 uur
Zondag 7 april  Feestelijke seizoensopening 13:00 - 18:00 uur 
4 tot en met 7 juni Avond4daagse Schinnen
Zaterdag 5 oktober Laatste speeltuindag 13:00 - 16:00 uur

Kom langs, meld je aan, of spreek een van ons aan:

Gerard Extra (voorzitter), Linda Janssen (penningmeester), Dennis Aarden (secretaris), Bonny Driessen (verhuur), Kim Duijzings, Shelly Janssen & Loes Verbiesen (vrijwilligers).

Facebook Feed

2 weeks ago

Speeltuin Het Wipke

Donderdag 4 juli 2019 is onze speeltuin helaas gesloten.

Mocht u willen helpen onze speeltuin vaker open te houden (iets dat al kan voor slechts 2 uurtjes eens in de 4 weken) stuur dan een geheel vrijblijvende e-mail naar contact.speeltuinhetwipke@gmail.com of reageer op onze Facebook pagina.

De kinderen van Oirsbeek en omgeving zullen uw inzet zeker waarderen!
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 weeks ago

Speeltuin Het Wipke

☀️ De zwembadjes zijn weer gevuld ☀️ ... See MoreSee Less

View on Facebook

4 weeks ago

Speeltuin Het Wipke

De zwembadjes zijn gevuld, onder de bomen is lekker veel schaduw en de watersproeier en ranja staan klaar. Tot zo! ... See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

Speeltuin Het Wipke

De Avond 4-daagse Beekdaelen 2019 zit er helaas alweer op. Ondanks slechte weersvoorspellingen wederom een zeer geslaagd evenement met maar een paar druppels regen. Iedereen gefeliciteerd met zijn / haar mooie prestatie!

De Sprong mag zich voor het eerst winnaar van de originaliteitsprijs noemen, voor de meest originele invulling van het thema Disco met onze discoballen en mobiele "Discotheek de Sprong".

Op de pauzeplekken was iedere dag weer een heerlijke versnapering voor alle deelnemers aanwezig. Dank aan Versboerderij Keulen & Be Alert Educatie & Studiebegeleiding voor het sponsoren van deze versnaperingen. Ook willen we de leerkrachten van de Sprong & Berna Smit bedanken voor het bemensen van de pauzeplekken.Ook het JIS bedanken wij voor de prettige samenwerking en complimenteren wij hen voor geweldige organisatie van de Avond4Daagse 2019. Als laatste bedanken wij alle kinderen en begeleiders voor hun enthousiaste deelname.

Een kleine sfeerimpressie is te bekijken via onderstaande link:

www.speeltuinhetwipke.nl/fotos-avond4daagse-beekdaelen-2019-4-t-m-7-juni-2019/

Hopelijk tot ziens bij de Avond 4 Daagse van 2020, welke plaatsvindt van 9 t/m 12 juni.
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

Speeltuin Het Wipke

Vandaag hebben we de laatste voorbereidingen getroffen voor de Avond4daagse Beekdaelen 2019. Aanstaande dinsdag is alweer de eerste wandeldag. Wij hebben er in ieder geval al heel veel zin. Allemaal alvast heel veel wandelplezier & een heel fijn weekend gewenst! ... See MoreSee Less

View on Facebook