Seizoen 2019

WORD VRIJWILLIGER

IN ONZE SPEELTUIN

Het nieuwe speeltuinseizoen staat weer voor de deur en de voorbereidingen zijn in volle gang. We zijn op zoek naar vrijwilligers om de speeltuin open te houden, en om gedurende het seizoen onderhoudswerk te doen. Heb je eens in de paar weken twee uurtjes tijd, geef je dan op bij een van onze bestuursleden, via email contact.speeltuinhetwipke@gmail.com of op Facebook.

Alle hulp is welkom!

Noteer ook alvast de volgende data:

Zaterdag 16 maart NL Doet 2019 - Klussen in de speeltuin 12:00 - 16:00 uur
Zondag 7 april  Feestelijke seizoensopening 13:00 - 18:00 uur 
4 tot en met 7 juni Avond4daagse Schinnen
Zaterdag 5 oktober Laatste speeltuindag 13:00 - 16:00 uur

Kom langs, meld je aan, of spreek een van ons aan:

Gerard Extra (voorzitter), Linda Janssen (penningmeester), Dennis Aarden (secretaris), Bonny Driessen (verhuur), Kim Duijzings, Shelly Janssen & Loes Verbiesen (vrijwilligers).

Facebook Feed

2 days ago

Speeltuin Het Wipke

Vandaag hebben we weer flink geklust in onze speeltuin. Alle vrijwilligers heel erg bedankt!! Vooral dank aan de vele "kleine" vrijwilligers welke zich allemaal volledig hebben gegeven. Alle toestellen zijn weer teruggeplaatst en schoongemaakt. Het onkruid, de takken en bladeren zijn weer grotendeels opgeruimd. Ook is er flink gesnoeid en zijn diverse toestellen verplaatst om ruimte te maken voor..................... Dat verklappen we nog even niet, kom dat zelf maar zien op de feestelijke opening op zondag 7 april 2019 vanaf 13:00 uur. Tot over 3 weekjes!! #NLDoet2019 ... See MoreSee Less

View on Facebook

6 days ago

Speeltuin Het Wipke
View on Facebook

1 week ago

Speeltuin Het Wipke

Op 16 maart 2019 maken we onze speeltuin weer klaar voor een zomer vol speelplezier. Inmiddels is er al veel gedaan, maar we kunnen zeker nog wel wat hulp gebruiken. De speeltoestellen worden deze dag weer teruggeplaatst en schoongemaakt. Ook zullen we de bladeren, takken en het onkruid aanpakken.
Kom ons (samen met de kinderen) helpen, want vele handen maken licht werk! Ook als je slechts een uurtje kunt komen helpen wordt dit zeer gewaardeerd.

Tot zaterdag!

www.nldoet.nl/klus/gebruiksklaar-maken-speeltuin-het-wipke
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 months ago

Speeltuin Het Wipke

We wensen jullie een jaar vol vreugde, vriendschap, gezondheid en geluk. Kortom een schitterend, sprankelend en boeiend 2019! ... See MoreSee Less

View on Facebook

3 months ago

Speeltuin Het Wipke

De kinderen van Basisschool de Sprong hebben afgelopen donderdag kunnen genieten van een geweldig gezellige kerstlunch. Alle kinderen van Groep 1 tot en met Groep 8 hebben samen van een uitgebreide lunch kunnen genieten.
Dit alles was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder de hulp van al onze sponsoren en de ouders welke geholpen hebben met de voorbereidingen en het uitserveren.

Partycentrum de Oirsprong
Brasserie - Restaurant LaValeur
Coop Spiertz Schinnen
Cafetaria de Kirkpley
Bakkerij Leenders
Slagerij Jo Zelis
Echte Bakker Hagedoren
Versboerderij Keulen
Daalder Kaas Michael Evers
Harmonie St. Gerlachus

Allemaal heel erg bedankt!!
... See MoreSee Less

View on Facebook